Vi söker en affärsnära Financial Controller till Energy Save Nordic AB. Du rapporterar till och arbetar tätt tillsammans med ekonomichefen. Placering är på kontoret i Alingsås och du kommer arbeta i en kombinerad roll med både löpande redovisning och controlling.

Tjänsten

I en verksamhet med tydliga tillväxtplaner blir du i rollen som affärsnära Financial Controller, ansvarig för rapportering och analys av siffror, framtagande av beslutsunderlag och därigenom delaktig i beslutsfattande, jämte det löpande redovisningsarbetet. Då företaget är litet är tjänsten bred med mycket ad hoc-uppgifter och det finns möjlighet att påverka rollen.
Dina arbetsuppgifter består bland annat av:

  • 
Löpande redovsning med totalansvar för vissa av bolagets affärsenheter/dotterbolag.Rapportering och analys av siffrorna till ledning 

  • Följa upp kostnads- och lönsamhetsutvecklingen av egenutvecklade och producerade produkterProaktivt arbete med analyser och prognoser
  • Stötta dotterbolagen i ekonomiska och administrativa frågor 
• Bistå VD och ekonomichefen med analys
  • Arbeta med att ständigt förbättra ekonomiska rutiner och processer inom koncernen

Profil: 
Vi söker dig som är civilekonom eller motsvarande med minst 3 års erfarenhet av kvalificerat ekonomiarbete. Du har förmodligen erfarenhet av liknande arbetsuppgifter hos en större koncern eller som konsult. Har du arbetat i tillväxtbolag ser vi det som meriterande. Du talar och skriver både svenska och engelska flytande. 

Du är självständig i din roll och analytisk i ditt sätt. Du är kommunikativ och utåtriktad, gillar att slutföra arbeten samt trivs med ett högt arbetstempo och en roll med det lilla företagets varierande arbetsuppgifter. Du har ett öppet sinne och är duktig på att analysera och sammanställa data samt presentera på ett lättförståeligt sätt. Vi tar för givet att du har ett starkt intresse för verksamhetsutveckling och att bidra till förbättrad lönsamhet.


Har du frågor kring tjänsten kontakta gärna vår samarbetspartner Katarina Hummel de Meere på Hummel Executive Search 070-294 53 46. Urvalet sker löpande så skicka din ansökan snarast dock allra senast 2018-06-03 till Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Kontakta oss

Energy Save Nordic AB
Nitgatan 2
SE-441 38 Alingsås

Telefon: +46 (0) 322-790 50
E-post: info@energysave.se